Ποιοι Είμαστε

Δημιουργηθήκαμε το 2007 και από τότε παρέχουμε αγροτικά προϊόντα & ζωοτροφές προς όλους εσάς. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 6.000 τμ. Από τότε έχουμε ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την προμήθειά τους με τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά της Ελληνικής Αγοράς. Διασφαλίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς μπορούμε και χρησιμοποιούμε ως βασικές προμήθειες 100% Ελληνικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και εγγυημένα με βάση την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, ώστε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι για το τι υλικά τους χρησιμοποιούν βάση της ελεγμένης και εγγυημένης ποιότητάς τους.

Πιστεύουμε πως κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και θέτουμε ως γνώμονα την φιλικότητα και την αμεσότητα μαζί του. Στην επιχείρηση μας γνώμονας της επιτυχίας μας είναι μόνο η αποτελεσματικότητα που έχουν οι πελάτες μας στην δουλειά τους. Για εμάς, η τιμιότητα είναι η μόνη πολιτική.Προσπαθούμε να κλειδώσουμε όλες τις συνεργασίες με ακεραιότητα, όχι μόνο με τους πελάτες μας, αλλά και με τους προμηθευτές μας.

Με εκατοντάδες επιτυχημένες συνεργασίες κάτω από τον τίτλο μας, είμαστε μία από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές επιχειρήσεις παροχής ζωοτροφών και αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση απέκτησε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για την μεταφορά των εμπορευμάτων της.

Έτσι μειώσαμε σημαντικά το κόστος μεταφοράς, γεγονός που έριξε ακόμη περισσότερο τις τιμές μας, κάνοντας μας πιο ανταγωνιστικούς από ποτέ. Στοχεύουμε πάντα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, η ανταμοιβή μας το επιβεβαιώνει κάθε φορά!

Δεσμευόμαστε για το χρονοδιάγραμμα που συμφωνούμε με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία και τα καλύτερα εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες για την επεξεργασία σε Αγροτικά Προϊόντα & Ζωοτροφές, γίνονται άμεσα, αλλά πάντοτε με την προσοχή στραμμένη στη λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλα γίνονται σωστά.​

Τέλος η πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την εταιρεία μας φροντίζει πάντα για την αύξηση κέρδους του παραγωγού είτε πρόκειται για Κτηνοτρόφο είτε για Αγρότη με το χαμηλότερο κόστος σε όλη την Ελληνική Αγορά κατά γενική ομολογία.

Υπεύθυνος Επιχείρησης: Γρηγόριος Κατσαντώνης
Υπεύθυνος Μηχανογράφησης: Ιωάννης Γ. Κατσαντώνης