Αγορά Βαμβακόπιτας

Αγορά-Βαμβακόπιτας

Παρέχουμε υψηλής θρεπτικής αξίας ζωοτροφές καλύπτοντας τις απαιτήσεις της εργασίας σας. Αγοράστε βαμβακόπιτα σε τιμές χονδρικής από την Αγροτικά Προϊόντα-Ζωοτροφές Κατσαντώνη.

Με την αγορά βαμβακόπιτας λαμβάνετε ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας με ένα επίπεδο πρωτεΐνης του 24-26%. Η βαμβακόπιτα παράγεται από βαμβακόσπορο που δεν είναι γενετικά τροποποιημένος και έχει την μορφή πλακούντα (κέικ). Είναι μια φυσική πηγή πρωτεΐνης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει μια ισορροπημένη ζωική διατροφή.Το χρώμα πρέπει να είναι απαλό χρυσό. αγορά βαμβακόπιταςΓια την επιχείρηση μας, οι κύριοι αγοραστές της βαμβακόπιτας είναι οι εκτροφείς ζώων, όπως κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων. Η βαμβακόπιτα είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας και θρεπτικής αξίας καθώς και μία πρώτης τάξεως ζωοτροφή για τα μηρυκαστικά σας.

Αναφέρεται επίσης ότι, η βαμβακόπιτα είναι επίσης μια άριστη πηγή αζώτου βραδείας αποδέσμευσης, φωσφόρου, καλίου, και πολλών ιχνοστοιχείων. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει από έως 25-28% Αζωτούχες Ουσίες. Η πρωτεΐνη της ως ζωοτροφή θεωρείται καλής ποιότητας, ενώ σημειώνεται ότι είναι ελλειμματική σε λυσίνη, μεθειονίνη και ιστιδίνη. Επίσης σημειώνεται ότι οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια παραγωγής της βαμβακόπιτας, διασπούν τα δηλητηριώδη συστατικά, όπως η γκοσυπόλη και η γκοϊτρίνη.

Εντούτοις, οι κτηνοτρόφοι οφείλουν να προσέχουν καθώς η βαμβακόπιτα περιέχει γκοσυπόλη, η οποία αν παρέχεται σε υψηλή ποσότητα-συγκέντρωση είναι τοξική. Προτείνεται να παρέχεται προς το κοπάδι σας και να χρησιμοποιείτε έως 5% βαμβακόπιτας στο σιτηρέσιο. Ενώ είναι αρκετά σημαντικό ως κτηνοτρόφοι να δίνεται σημασία στο χρώμα της βαμβακόπιτας καθώς όσο σκοτεινότερο το χρώμα της τόσο χειρότερη η ποιότητα της.
Συνοπτικά η σύνθεση της Βαμβακόπιτας ώστε να γνωρίζετε τα συστατικά της και γενικότερα να έχετε επίγνωση των ζωοτροφών που παρέχετε προς το κοπάδι σας: Σύμφωνα με το provata-assaf.blogspot.gr η βαμβακόπιτα εμπεριέχει συσταστικά όπως Υγρασία: 5,5 έως 7,2 %, Λάδι: 5,5 έως 7,5%, Αζωτούχες ουσίες: 25,5 – 29,5%, Ελεύθερες αζώτου ουσίες: 29,0 – 32,0%, Ίνες: 18,0 – 21,5% καιΓκοσυπόλη: 0,03 – 0,08%.